Kışlık İş Kıyafetleri Hangi Özellikleri Taşımalı?

22-08-2019 15:18
Kışlık İş Kıyafetleri Hangi Özellikleri Taşımalı?

Kışlık İş Kıyafetlerinde Bu Özellikleri Gözetin

 

Mevsimsel özellikler, iş kıyafeti seçimini doğrudan etkiliyor. Mevsimin getirdiği hava koşullarına uyum, havanın olumsuz etkilerine karşı bedeni korumakla ilgilidir. Bu durumda, sıcak ya da soğuk havaya karşı koruma ne derece yüksekse, kıyafet mevsim koşullarına o oranda uyum sağlıyor denilebilir.

Kış yaklaşırken, kış koşullarına ayak uydurmanızı sağlayacak iş kıyafetlerinin teminine dikkat edin. Yanlış seçim, soğuk hava şartlarına karşı bedeni savunmasız bırakacaktır. Bu hem bedensel sağlığın bozulması hem de iş veriminin düşmesi anlamlarına geliyor.

Peki, İş Kıyafetleri Kışlık model seçiminde nelere dikkat edilmeli? İşte, satın alma kararı verirken göz önünde tutmanız gereken önemli detaylar!

 

Sıcak Tutarken Nefes Aldıran Kumaşlar

 

Elbette, model, "kışlık” özelliğiyle ön plana çıkıyorsa, yerine getirmesi gereken başlıca işlev, vücudu sıcak tutmak. Bu noktada, "vücudu sıcak tutmak”, tek başına yeterli bir değerlendirme kriteri değil. Bunu, "vücudu sağlıklı şekilde sıcak tutmak” olarak revize etmekte fayda var.

Soğuğun etkilerini azaltan her tasarım, tercih edilebilir değildir. Bedeni soğuktan korurken, aşırı terlemeye neden olmak, kullanışsız kumaşların başta gelen olumsuz özelliklerinden. Kışlık iş kıyafeti seçimi sırasında bu konuya azami derecede dikkat edin, zira üşümek kadar, aşırı terlemek de konforu ve iş verimini düşürür, vücut sağlığını bozar.

Nefes aldıran teknik kumaşları tercih edin. Bunlar, sıcak tutma işlevini, aşırı terlemeye yol açmadan gerçekleştirir.

 

Su ve Rüzgâr Geçirmezlik

 

Özellikle dış ortam şartlarında yapılan işlerde kış mevsimi, yağış ve kuvvetli rüzgârı da zorlayıcı etkenler olarak karşımıza getirmekte.

İş ortamınızda bu tür etkenler söz konusuysa, kışlık kıyafet seçiminde su ve rüzgâr geçirmezliği de göz önünde bulundurun. Su itici özel yapıya sahip ve rüzgârın şiddetli şekilde vücuda ulaşmasını önleyen kumaşlar, memnun edici bir kullanım deneyimi için şart. Bu konuda sağlıklı değerlendirme yapabilmek için ürün özellikleri hakkında satıcı firmadan detaylı bilgi alın.

 

İşe Uygun Tasarım

 

Kışlık iş kıyafetlerinde tek konu elbette, soğuğa, yağışa ve rüzgâra karşı koruma değil. Seçenekleri değerlendirirken, her iş kıyafeti için yapılması gereken sorgulamaları da yapmalısınız. Bu sorgulamaların başında, kıyafetin işe uygun olup olmadığı gelmekte.

Seçeceğiniz kıyafet, rahat çalışmanızı sağlamalı ve iş ortamının getirdiği tehlikelere karşı yeterli koruma sunmalı.

 

Üstün Teknolojilerle Üstün Performans

 

Kış şartlarına karşı daha üstün koruma için, ayrıcalıklı teknolojilerden yardım alın.

İşbu "Active Warm” kategorisindeki kışlık iş kıyafetlerinin tasarımında, Polartec, Power Stretch ve Pro teknolojileri söz konusu. Yüksek performanslı kışlık iş kıyafetlerine online mağazamızdan ulaşabilir, Kışlık İş Kıyafetleri Fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.