İşletmenize Özel İşbu Çözümleri

07-02-2020 10:09
İşletmenize Özel İşbu Çözümleri

Size Özel Tasarım ve Üretim

 

Her detayda profesyonelliği ve kurumsallığı gözetin.

İş elbiselerinin tasarımında size özel çözümler işlevselliği arttıracaktır. Kurumunuzu profesyonellerle buluşturan İşbu, tasarım ve Ar- Ge bölümünün çalışmaları sonucunda işletmenize özel ürünler tasarlayıp üretiyor.

Proje ekibi ve size özel müşteri temsilcisi, çalışma alanınızı yakından inceleyip, analiz ediyor, sizi dinleyerek ihtiyaçlarınızı belirliyor. Elde edilen bu bilgi ve veri ile size özel ürünlerin tasarımı ve üretimi gerçekleştirilmektedir. En az 100 adet için geçerli olan bu özel üretim, gereksinim ve beklentilerin tam anlamıyla karşılanmasını sağlıyor.

 

İş Elbiselerinde Baskı ve Nakış Uygulaması

 

İştex İş Elbiseleri alımında, ürün üzerine baskı ve nakış uygulaması yapılabilmektedir. Adet sınırlandırması olmayan uygulama, bir adet ürün için bile gerçekleştirilebiliyor.

Bu yolla firma logosu, telefon numarası, web adresi gibi detaylar iş kıyafetleri üzerinde yer almakta. Peki, bu neden önemli?

 

Kurumsallık Logosuz Olmaz

 

Reklam sadece görsel, yazılı, işitsel ve dijital platformlar için hazırlanan özel içerikler değildir. Faaliyetlerinizi doğrudan veya dolaylı olarak etkileyen her olumlu şeyin birer reklam olduğu söylenebilir.

Kurumsal kimliğinizi, ürün ya da hizmetlerinizi, benimsediğiniz felsefeyi yansıtan her şey gibi, logo da bir reklam aracı olarak işlev görür. Logo, kimlik vurgusunda büyük role sahip. Başarılı şekilde oluşturulmuş bir logo her şeyden önce, muhataplarınıza sizin hakkınızda bilgi veren reklam ve iletişim aracıdır. Bu sebeple, logo yaratırken dikkatli olmalısınız.

İyi bir logo oluşturmak kadar, onu görünür kılmak da önemli. Bir reklam aracı olduğundan logonun, muhataplarınızla etkileşimde olduğunuz her noktada görünür olmasına dikkat edin. Bu, akılda kalıcılığı, tanınırlığı ve tercih edilirliği sağlamada çok işinize yarayacaktır.

İş elbiselerinde logo uygulaması yaptırarak, logonun gücünden faydalanabilirsiniz.

 

İştex İş Elbiselerinde Kullanılan Baskı Yöntemleri

 

İştex İş Elbiselerinde uygulanan farklı baskı ve nakış yöntemlerinden bahsedilebilir. Serigraf baskı bunlardan biri. İpek baskısı olarak da bilinen serigrafi, yıkamaya ve kimyasala karşı son derece dayanıklı, kalıcı bir baskı çeşididir.

Flok baskı, kullanılan bir diğer yöntem. Bu baskı, toz formundaki lif parçacıklarından meydana gelir. Bu parçacıklar, bir desen/ yazı oluşturacak şekilde elbise kumaşına yapıştırılır.

Elbiseye yazı uygulaması, nakışla da yapılabilmekte. Nakış, yün, ipek, keten gibi iplikler ve iğneler kullanılarak çeşitli yüzeyler üzerine yapılan bezemelerdir. Bu uygulama, penye kumaş dışında tüm kumaş türlerine uygulanabilir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.