İş Yağmurluğu Seçimi

23-08-2019 17:14
İş Yağmurluğu Seçimi

İş Yağmurluğunda Kalitenin Peşinde Olun

 

İş Elbisesi Yağmurluk işlevi gören modeller, çalışma ortamı dış çevre olanlar için yılın yağışlı son dönemlerinde büyük önem taşımakta.

Peki, olumsuz hava şartlarına karşı koruma sağlarken, ekstra özellikler de sunan seçeneklere nereden ulaşabilirsiniz?

 

İhtiyaçlara Gerçek Çözümler İşbu’da!

 

Söz konusu iş yerinde güvenli, verimli ve konforlu çalışmaksa kalite opsiyonel değil, zorunluluktur. Yanlış seçimler güvenliği tehlikeye atmak, iş verimini düşürmek gibi sorunlara yol açar. Peki, İşbu’dan sahip olabileceğiniz yağmurluklar hangi özellikleri taşıyor?

 

Üstün Koruma

 

Güvenilir ürünlerin adresi İşbu, yağmurluklarda da kaliteli ve standartlara uygun seçenekler sunuyor. Kullanıcı gereksinimlerinin detaylı şekilde analizi ve standartlar göz önüne alınarak geliştirilen tasarımlar, son derece kullanışlı. Kumaşlar, PU polyester, PVC gibi, kullanışlılığı arttıracak özel materyallerin karışımından üretilmekte.

Yağmurluğun ana işlevini, yani ıslanmayı önlemeyi- başarılı şekilde yerine getirebilmesinde kumaş özellikleri ve üstün tasarımlar devreye giriyor. Kumaşlar yüksek oranda (3000 mm) su geçirmezlik özelliğine sahip. Yağmura karşı daha fazla koruma için modellerde, su geçirmeyi önleyici çıtçıtlı kapama yer almakta.

Kollarda iç konç da ekstra koruma sağlıyor. Bunlar su ve rüzgâr geçirmeyi engellemede son derece başarılı.

 

Kullanışlı Tasarımlar

 

İşbu’da kullanıcılara sunulan İş Yağmurluk Modelleri ayrıca, kullanışlı tasarımlarıyla da dikkat çekmekte. Kapüşonun cırt cırtlı bantla gizlenebildiği modeller, kullanılmadığında kapüşon için uygun bir muhafaza sağlıyor. Kapaklı cepler, ekstra depolama alanı sunduklarından, modeli son derece kullanışlı hale getiriyor.

Lastikli bel, iple daraltma ve kollarda- paçalarda cırt cırtla ayarlama yapma imkânı ise farklı vücut ölçülerine yüksek oranda uyum için son derece önemli özellikler. Bu tip özellikler hem konfor hem de kullanışlılık kriteriyle ilişkilendirilebilir.

 

Olmazsa Olmaz Detaylar

 

Konu elbette sadece yağmura karşı koruma değil. İşin gerektirdiği diğer detayların da göz önünde tutulması gerek. Reflektörlü bantlara sahip modeller, karanlık ortamlarda yüksek görünürlük sağlıyor. Hafif yapı ise konfor oranını yükselterek iş verimini doğrudan etkiliyor.

İş yağmurluklarında vücut ısısının optimum seviyede kalması da oldukça mühim bir mesele. Suya, rüzgâra ve soğuğa karşı koruma sağlama özelliği, aşırı terlemeye yol açmamalı, aksi takdirde kullanışlı bir tasarımdan söz edilemez. Sırt bölümünde terlemeyi önleyici geniş hava deliği bulunan modeller, sağlıklı ve konforlu bir kullanım deneyimi sağlamakta.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.