Alüminize Alev Almaz Yüksek Isı Koruyucu Kıyafet

Alüminize Alev Almaz Yüksek Isı Koruyucu Kıyafet

İTFAİYECİ

ALÜMİNİZE KOMPLEKS KUMAŞ

FIRESHIELD , EN 1486 (Avrupa) ve uluslararası yangınla mücadele standartlarıyla uyumluluğu gerektiren yakın mesafe alev ve ısılar için özel olarak tasarlanmış bir kumaştır . Malzemelerimizin yalnızca alevlere ve radyan ısıya karşı en iyi korumayı sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda en iyi konforu sağlamaktadır.

YANGIN SÖNDÜRME KIYAFETİ – MALZEMELERE GENEL BAKIŞ VE BİR YAKIN TAKIMIN YAPISI

Yakın mesafe yangın söndürme genellikle çok sayıda farklı malzeme katmanından oluşur. İlk katman dış kabuktur . İtfaiyeciyi yangınların ürettiği ölümcül miktardaki radyan ısıdan etkili bir şekilde korumak için yansıtıcı yüzey gerektiğinden, alüminize FR kumaşlar önerilir. Ardından , ana işlevi ısı geciktirmek olan yalıtım katmanları gelir. Kullanılan malzemeler değişiklik gösterebilir: ısı emici karbon fiberler, aramid keçe… genellikle konvektif ısıyı engellemek için kullanılır . Elyaflar arasında sıkışan hava, ısı yalıtım kompleksini güçlendirdiği için dokunmamış dokular önerilir. Bir nem bariyeri sıcak buharları engellemek için eklenebilir. Son katman iç astardır. Bu malzeme insan derisi ile temas halinde olduğu için güvenli olmasının yanında rahat olması da gerekmektedir.

ULUSLARARASI STANDARTLARA UYUMLULUK: EN 1486

Kullanıcıların gereksinimlerine bağlı olarak, yangından korunma ekipmanının bu niteliklere sahip olabilmesi için bir veya birkaç güvenlik standardına uyması gerekir. Her bir materyalimiz, standartlar açısından test edilmek üzere düzenli olarak üçüncü taraf laboratuvarlara gönderilmektedir.

FIRESHIELD: TAM BİR ÇÖZÜM

FIRESHIELD serisi, yakın giysiler için kullanıldığında uluslararası standartların çoğuna uyacak şekilde kalibre edilmiş eksiksiz bir kumaş paneli (dış kabuktan nem bariyerine kadar) sağlar. Malzemeler ayrıca yangına giriş kıyafetlerine veya yangın pançosu gibi hayatta kalma/kaçış teçhizatına uygulanmak üzere ayrı ayrı veya kombinasyonlar halinde de mevcuttur. Teknik ekibimiz ayrıca, belirli normlara ulaşmak için kullanılacak en iyi malzeme kombinasyonu konusunda tavsiyelerde bulunmak üzere hizmetinizdedir.

Alüminize Alev Almaz Kıyafet
 

ÇELİK ENDÜSTRİSİ: ERİMİŞ METAL VE ALUMİNİZE

REFLESPACE , Alüminize Karbon Aramid kumaş sıcak erimiş sıçramalara (hem demirli hem de demirsiz) karşı koruma sağlamak için özel olarak üretilmiş ısıya dayanıklı kumaştır. Yenilikçi bir aluminizasyon teknolojisi sayesinde kumaşlar esnek ve rahat kalır. REFLLESPACE esnekliği sayesinde hafif ve rahattır.

Çelik fabrikaları veya izabe tesisleri gibi metalurji endüstrisinde çalışan operatörler genellikle yüksek düzeyde radyant ısıya maruz kalırlar, ayrıca potansiyel olarak ölümcül sıcak erimiş metal sıçramalarına (erimiş çelik, erimiş alüminyum…) maruz kalırlar. Daha iyi bir resme sahip olmak için: erimiş demir sıcaklığı 1600°C'ye yakındır; bu, bir yanardağdan doğrudan çıkan lavdan bile daha sıcaktır.

REFLESPACE, özellikle endüstriyel ısı korumaları için tasarlanmış bir ürün grubudur. Rahat ve hafif kalırken radyan ısıya, taşınım ısısına ve kazara erimiş metal sıçramalarına karşı en iyi korumayı sunan kapsamlı bir kumaş yelpazesi sunar.

Güvenlik kalıcı endişemizse, yeterli bir KKD'nin çalışma verimliliğini artırmanın anahtarı olduğu için konforun göz ardı edilmemesi gerektiğine inanıyoruz.

REFLESPACE ALÜMİZE KUMAŞ: GÜVENLİK VE KONFOR İÇİN EN İYİSİ

REFLESPACE, taban bezini %100 saf alüminyum folyo ile alüminize ederek kumaşların erimiş metal sıçramalarına karşı korumasını önemli ölçüde artıran, benzersiz bir laminasyon teknolojisidir. Arayüz olarak polyester filmlerle lamine edilmiş olağan alüminize kumaşlarla karşılaştırıldığında, kumaşlarımız hafif ve esnek kalırken en yüksek sıcaklıklara (ISO 11612, D2 ve E3 seviyeleri) karşı daha yüksek direnç sağlar.

REFLLESPACE TEKNOLOJİSİ VE STANDART ALÜMİNYASYON PROSESİ

AVRUPA STANDARTLARINA UYGUNLUK: ISO 11612

REFLESPACE serisi, ISO 11612 ısı ve alev koruyucu giysiler için Avrupa standardına uygundur. Ürün yelpazesindeki tüm malzemelerimiz hem erimiş çelik (D) hem de erimiş Alüminyum (E) ile test edilmiştir. Performansları 1 ile 3 arasında derecelendirilmiştir (D3 ve E3 en yüksek puandır).

DAHA GÜVENLİ BİR çalışma alanı SAĞLAYARAK

Malzemelerimiz alev, ısı veya erimiş metallerle temas ettiğinde erimez veya yanmaz

Demir ve demir dışı erimiş metal sıçramalarına karşı en iyi korumayı sağlar

Tüm malzemelerimiz ISO 11612 sertifikalıdır.

KKD'nin daha iyi yaşam beklentisi sağlayan aşınma ve delaminasyona karşı üstün direnç

Cleanguard cila: kolay temizlik.

Kokusuz - Ergonomik ve esnek REACH ve ROHS'YE uygundur

ÖNERİLEN ENDÜSTRİLER:

Çelik dökümhanesi - Alüminyum dökümhane - Çimento fabrikası - Cam fabrikası - Demir / demir dışı döküm tesisi

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.